Отборът на Интер започна по чудесен начин новия сезон в Серия А. Феновете едва ли можеха да се надяват на по-добро начало, след като при дебюта на Симоне Индзаги, „нерадзурите“ сразиха Дженоа с категоричното 4:0. 

Според бившия италиански национал Антонио Касано, настоящите шампиони на Италия са взели едно от най-трудните си гостувания за цялата кампания и той очаква победоносният поход на „интеристите“ да продължи.

„Впечатлен съм от Интер. Просто бях изумен, когато гледах мача с Дженоа. Те играха толкова зрелищно и през цялото време не спряха да атакуват и да искат да вкарват още и още. Така се стартира по шампионски и поздравявам както клуба така и Симоне Индзаги за фантастичното начало. Аз определено смятам, че Интер ще изглежда добре през сезона. Много хора подценяват Джеко и не знам защо е така.  Аз лично много го харесвам и съм убеден, че той ще помогне на отбора да постигне целите си. Дано тази победа покаже на специалистите, че с Интер шега не бива и отборът в никакъв случай няма така лесно да се предаде от борбата за титлата.  Кой ли не говореше преди старта на шампионата, че  без Конте няма да се получи нищо, че след като Лукаку вече го няма, нещата ще са толкова различни, е, както виждаме стартът е чудесен, ще видим оттук нататък как ще се развият нещата“, сподели Касано.