Бившият състезател на Ювентус Мохамед Сисоко твърдо вярва, че пред "бианконерите" предстоят чудесни дни. Сисоко е уверен, че Макс Алегри е точният човек за "старата госпожа" и изрази оптимизъм, че тимът ще е шампион отново още през следващия сезон. 

Според преминалия и през Ливърпул халф, времето на Интер е свършило и с напускането на Конте, "нерадзурите" вече няма да са толкова сериозен претендент за "скудетото". 

Gulliver/GettyImages
39 снимки

Мисля, че от Ювентус взеха правилните решения. Връщането на Алегри е едно добро начало към върха. Този човек даде толкова много на клуба и е хубаво, че  шефовете решиха отново да заложат на него. 
Смятам, че той е страхотен специалист и пак ще ни направи шампиони. След като вече го е правил, ще успее и сега. Юве ще се завърне по-силен и по-жаден за успехи от всякога. Считам, че конкуренцията за титлата дори вече няма да е толкова сериозна, тъй като виждате какво се случва в Интер. 

Симоне Индзаги е добър мениджър, но Конте бе нещо различно. Те го загубиха и съм сигурен, че ще съжаляват. Напълно възможно е и Хакими да си тръгне, така че аз определено не съм оптимист за бъдещето на Интер. Според мен ги чакат много трудни моменти“, коментира Сисоко.