Бившият халф на Интер и Ювентус Фелипе Мело изрази гордостта си от представянето на "нерадзурите" през този сезон и защити суперзвездата на "бианконерите" Кристиано Роналдо от критиките, които получава като играч на тима.

"Интер все още не са спечелили Скудетото, но са близо. Антонио Конте разполага със страхотен отбор и с някои отлични играчи. Горд съм от това, което прави Интер. Въпреки че бях футболист и на Ювентус, аз съм и винаги ще бъда интерист. Ювентус си остават един от топ 5 или топ 6 на клубовете в света, Милан и Интер също са сред тях. Невъзможно е да печелиш титлата всеки сезон. Те триумфираха със Скудетото девет поредни години и два пъти играха финал в Шампионската лига. Все още са много силни. 

"Как може някой да критикува Роналдо? Той и Лионел Меси са най-добрите футболисти, които съм виждал в живота си. Кристиано е шампион и легенда не само за Ювентус, но и за футбола като цяло. Не можеш да се съмняваш в играч като него. В Серия "А" са късметлии, че го имат. Тези, които го критикуват, трябва да си изплакнат устите", коментира 37-годишният капитан на Палмейрас пред "Тутомеркатоуеб".