Бившият нападател на Милан Оливър Бирхоф заяви, че ще бъде интересно да се види дали Ралф Рангник и Златан Ибрахимович ще се разберат: „Те са две силни личности с ясни идеи“, каза германецът.

Бившият нападател и настоящ директор на германския национален отбор говори пред „Gadzeta delo Sport” за пристигането на Рангник и какво е бъдещето на Златан на „Сан Сиро“.

„Рангник харесва играта на по-младите играчи. Агресивната, бързата и с много натиск игра. Ибра трябва да види колко още може да остави за Милан. Те са две силни личности с ясни идеи. Остаа да видим колко добре могат да се справят заедно. Златан има невероятни качества. Физически той може да продължи да играе, но мисленето вече е друго нещо. Разбираш, че вече нямаш необходимото, за да дадеш всичко от себе си. Той има повече талант от мен навремето. Но ако пристигне Рангник, Ибра трябва да бъде оценен колко може да помогне. Ралф е конкретен и ясен. Ако някой не следва плана му е навън. Ще бъде интересно да видим как две големи личности работят заедно“, заяви Бирхоф.