Бившият президент на Милан Силвио Берлускони изригна срещу сегашното ръководството на "росонерите", заявявайки, че единственият начин клубът отново да се върне към старата си слава е ако самият той застане отново начело.

Берлускони опроверга коментарите на спортния директор Иван Газидис, че преди идването на компанията Elliot Management клубът е бил пред фалит. Коментарите на бившия шеф на "росонерите" по темата бяха повече от любопитни.

"Фрази от сорта, че Милан е бил пред фалит са достойни да се кажат само след като някой влезе в тоалетната и затвори вратата след себе си".

"Относно това как Милан може да се върне към старата си слава мога да дам само един вариант - да се върна начело! Това, разбира се, е по-лесно да се каже, отколкото да се направи", заяви Берлускони, който също даде своето мнение относно съвместния проект за изграждането на нов стадион в Милано между Интер и Милан.

"Проектът е чудесен. Надявам се все пак да се намери компромисно решение, за да не бъде разрушен "Сан Сиро". Ако не, то тогава обещавам да дам стадиона на Монца", завърши бившият шеф на Милан, който в момента е президент на Монца, където изпълнителен директор е Адриано Галиани.