Нападателят на Рома - Андреа Белоти, вкара и двата гола при равенството 2:2 със Салернитана. Петела не беше вкарвал гол в първенството с екипа на “вълците“, въпреки че игра в 32 мача миналия сезон. Това бяха първите му попадения за “джалоросите”.

„Липсваше ми да бъда себе си“, каза Белоти след мача. "Последният сезон беше много труден и със сигурност никога не съм бил 100% във форма. Тази година е различна и чувствам, че мога да помогна. В крайна сметка обаче не спечелихме, така че има съжаление. Стремя се да вкарам възможно най-много голове, които са необходими, за да взема точки у дома.”

Gulliver/GettyImages
25 снимки

"Петела отново пропя" написа "Кориере дело спорт" след равенството. Рома продължава да търси нападател след контузията на Тами Ейбрахам, който ще отсъства дълго с травма в коляното.

Твърди се, че съвсем скоро римският тим ще вземе Дуван Сапата от Аталанта.

„Треньорът и клубът правят своите оценки, трябва да давам най-доброто от себе си всеки път, когато участвам“, каза Белоти. „Равенството у дома никога не е добър резултат, има какво да се направи, за да се подобри. Допуснахме два гола и можехме да вкараме още голове. Но трябва да печелим мачове, особено у дома.“