Бившият нападател на Ювентус от близкото минало Фабрицио Раванели показа, че не е впечатлен от формата, в която се намира Гонсало Игуаин. Според някогашния италиански национал най-нормалното нещо би било аржентинецът да остане извън състава за градското дебри срещу Торино.

Сампаоли отново отсвири Игуаин за Аржентина

Действително при успеха над Фиорентина през седмицата Игуаин бе може би най-слабият на терена за „бианконерите”. Още откакто пристигна през миналия сезон срещу рекордните за италианския футбол 90 милиона евро бившият ас на Реал Мадрид и Наполи е следен под лупа и при всяко по-бледо представяне следват унищожителни критики.

„Той е наистина объркан”, заяви Раванели по адрес на Игуаин. „Изглежда като сянка на онзи Игуаин, когото познаваме.”

„Алегри продължава да го пуска, а в този момент това не му помага. Неговият проблем е повече психически, отколкото физически. Смятам, че оставянето му извън националния отбор на Аржентина го заболя. Игуаин трябва да си почине, да проясни преди всичко главата си.”

Бесният Игуаин размаха среден пръст на "Камп Ноу"

„Раздразнен е, не участва в мача, винаги пресилва нещата и на никого не е от полза такъв. Аз бих го оставил извън дербито. В момента той е повече бреме за Ювентус. Като изключим головете му дотук, той не е онзи Гонсало, когото познаваме”, заключи Раванели.