Именитият наставник Карло Анчелоти е стартирал търсене на дом в Неапол, което само още повече засили слуховете, че ще поема Наполи. Италианските медии освен всичко друго научиха, че специалистът е отказал предложение да води Уест Хем.

Анчелоти води интензивни преговори с Наполи

През последните няколко дни на бял свят започнаха на излизатинформации, че собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис лично води преговорите с 58-годишния Анчелоти. По всичко личи „везувиани” предвиждат раздяла с настоящия си наставник Маурицио Сари, който макар да заслужава само комплименти за работата, която свърши през последните 2  години, не се намира в добри взаимоотношения с клубния бос.

Според „КалчоНаполи24” вече има предварително споразумение между Де Лаурентис и Анчелоти. По тази причина треньорът е започнал издирването на подходящ дом в областта Позилипо.

В следващите седмици ще стане ясно и бъдещето на самия Сари. Настоящият треньор на Наполи има освобождаваща клауза в договора си на стойност 8 милиона евро, като усилено се спряга за следващия мениджър на Челси, където бъдещето на Антонио Конте не е никак сигурно.