Треньорът на Наполи Карло Анчелоти беше видимо разочарован от представянето на неговия тим при загубата с 3:4 при гостуването на Ювентус в едно от дербитата на втория кръг във Серия А. 

"Партенопеите" изоставаха с 0:3 след 60 минути игра, но някак изравниха резултата до 3:3. В последната минута от двубоя обаче Калиду Кулибали си отбеляза автогол, който даде победата на "бианконерите". Анчелоти заяви, че даже и при равен резултат той нямаше да бъде удовлетворен от своя отбор. 

"Не беше позитивен тест за нас. Губехме с 3:0 до 60-та минута, след което изравнихме за 3:3, но представянето ни все още не беше на необходимото ниво като цяло. Резултатът нямаше да промерни фактът, че не беше добро представяне", сподели специалистът. 

"През първата част Фабиан Руис беше изолиран в големи периоди и затова имахме проблеми с това да развием качествени контраатаки, независимо, че пространствата за това бяха налични. След почивката направихме някои промени и заиграхме по-добре". 

"Защитата е колективна отговорност. Не може да се обвиняват защитниците, защото хората пред тях не се жертват достатъчно към момента, за да ги услеснят. Трябва да работим много в тази посока".

"Ювентус имат невероятен характер и качество в състава, винаги щеше да е трудно срещу тях. Ние обаче можем да се противопоставим, но не го направихме, защото за 60 минути играхме изключително зле. Това е много разочароващо", завърши италианецът.