Ювентус трябва да играе максимално опростено в дербито от Серия А срещу ФК Торино в събота, каза старши треньорът на "бианконерите" Масимилиано Алегри.

"Торино е агресивен отбор, който атакува, следователно ще бъде труден мач. Трябва да играем внимателно, да работим като отбор, за да се опитаме да постигнем положителен резултат", каза Алегри пред репортери.

Ювентус е на осмо място в класирането на лигата след три победи и четири равенства и ще търси реабилитация пред феновете си след изненадваща загуба с 0:2 като гост срещу Макаби Хайфа в Шампионската лига във вторник.

Алегри отново изключи възможността да се оттегли въпреки лошата форма на италианския гранд.

"Целите винаги са едни и същи... но имаме достатъчно време да се възстановим. Президентът надъха отбора, сега трябва да се обединим още повече", добави Алегри.

От клуба съобщиха в четвъртък, че Анхел Ди Мария е получил контузия на подколянното сухожилие и ще отсъства до началото на ноември. Полузащитникът Пол Погба все още е аут, както нападателят Кайо Жорже и десният бек Матиа Де Шилио.

„Все още не съм взел решение за състава. Мойс Кийн не започна срещу Макаби Хайфа, защото в последната сесия имаше малък дискомфорт и предпочетох да не рискувам с него“, каза Алегри.