Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри ще се срещне с президента на ,,Старата госпожа“ Андреа Аниели в дните след реванша с Атлетико Мадрид от осминафиналите на Шампионската лига, за да обсъди своето бъдеще в клуба, съобщи "Sky Italia".

Алегри, който изведе торинци до четири последователни титли на Серия А и Купи на страната след пристигането си в клуба през 2014, като тимът води с 16 точки на върха в таблицата през този сезон.

Според "Sky Italia" клубът иска да разбере дали Алегри ще остане начело на състава и през следващата кампания до края на този месец. Според други информации в Италия, ако местният специалист реши да напусне Торино, сред спряганите имена за негов заместник са Пеп Гуардиола, Зинедин Зидан и Антонио Конте.

Ювентус изостава от Атлетико Мадрид с 2:0 след първия двубой от осминафиналната фаза в Шампионската лига, игран на ,,Уанда Метрополитано“ в Мадрид, като централните защитници Хосе Мария Хименес и Диего Годин осигуриха надежден аванс на възпитаниците на Диего Симеоне преди реванша в Торино. ,,Бианконерите“ са все още непобедими в Серия А от началото на сезона след съботния успех като гост на Наполи с 2:1 и са все по-близо до осмо поредно Скудето./БГНЕС