Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че Леонардо Бонучи ще пропусне дербито на Торино в Серия А и е под въпрос за двубоя от Шампионската лига срещу Виляреал през следващата седмица. Бонучи изигра първия си мач за 2022 година срещу Аталанта през миналата седмица, но отново има здравословни проблеми.

„Чака ни много сложен мач срещу Торино утре. Със сигурност ще бъдем без Леонардо Бонучи. Той има проблеми с прасеца и все още не знаем дали ще се възстанови за двубоя в Испания с тима на Виляреал. Игра в Бергамо и усети умора още през първото полувреме“, коментира Алегри.

„Не знам дали Душан Влахович, Алваро Мората и Пауло Дибала ще играят. Федерико Бернардески все още не е готов и няма да рискуваме с включването му. Федерико Киеза също не е на линия, както и Джорджо Киелини, а Данило е наказан“, добави специалистът от Ливорно.

„Дербито срещу Торино е наистина специален мач за града. Ние сме домакини и знам, че всички билети за срещата ще са разпродадени, , въпреки че позволеният капацитет е 50 процента“, каза още старши треньорът на Ювентус.