Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, заяви, неговият тим не е играл добре през първата част срещу Милан в дербито на 31-ия кръг в шампионата. "Бианконерите" надделяха с 2:1 след гол на Мойс Кийн в 84-ата минута на двубоя.

"Беше важно да спечелим. Мачовете Ювентус - Милан, винаги са специални. Сега ние трябва да победим или да завършим наравно в следващия кръг. Втората част дадохме добър отговор, най-вече от тези играчи, които не играят често", заяви Алегри.

"Първата част не беше добра, бяхме леко хаотични. След почивката бяхме по-организирани и движехме топката чисто", добави той.

"Изправихме се срещу Милан, така че нямаше как да не бъдем концентрирани. Знаех, че ще имаме проблеми срещу тях. Използвахме Алекс Сандро като централен нападател. Де Шилио и Спинацола, Бернардески бе халф. Загубхме Джан поради травма", каза още Алегри.

"Кийн се появи от пейката и вкара. Той е млад играч и се справя много добре. Трябва да продължи така. Той е единствената алтернатива на Марио Манджукич. Искаме да го запазим при нас, за да може да се подобрява технически. Прави някои технически грешки и лесно губи топката", завърши специалистът.

Новият диамант на световния футбол ослепи и Милан