Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че Федерико Киеза ще бъде на линия за двубоя с Интер от полуфиналите в турнира за Купата на Италия.

Киеза обаче няма да бъде титуляр, а на пресконференцията преди срещата специалистът от Ливорно предупреди играчите си, че ги очаква много сериозен противник.

Преди паузата за националните отбори „Старата дама“ победи „нерадзурите“ като гост в Серия А, но Алегри смята, че предстоящият мач ще бъде напълно различен.

БГНЕС / BGNES
13 снимки

„Говорим за различен турнир, но съперничеството между Ювентус и Интер. Трябва да направим необходимото, за да се класираме на финала. Няма да бъде никак лек двубой. Интер остава много силен отбор, независимо от това в какъв период се намира. А именно в точно такива моменти трябва да внимаваме още повече“, коментира още наставникът на Ювентус.

„Те загубиха няколко мача, но ние определено трябва да внимаваме, тъй като Интер е силен тим и физически, и тактически. Не мисля, че изходът от полуфиналната двойка ще бъде решен довечера. Трябва да вървим стъпка по стъпка. Да играем на всеки три дни означава, че имаме цели. Сега предстоят полуфиналите за Купата на Италия и искаме да изминем целия път до края. После ни предстоят и четвъртфинали в Лига Европа“, завърши Алегри.

Автор: Кремена Младенова/БТА