Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че Кристиано Роналдо и Пауло Дибала ще играят срещу Болоня. "Бианконерите" приемат своя съперник в сряда вечер от 22:00 часа.

Юве има напрегната седмица, която започва с мач срещу тима от "Ренато Дал'Ара" и завършва с двубой срещу Наполи, като и двата мача са на "Алианц Стейдиъм". Дни след това пък е и домакинството на швейцарския Йънг Бойс в Шампионската лига.

"Роналдо няма да играе срещу Йънг Бойс заради червения си картон. Все още сме в началото на сезона, Роналдо има добра физическа подготовка и единственото, от което се нуждае е да продължи да играе и да вкарва попадения. Така че той ще играе срещу Болоня. Както и Паоло Дибала. Той също ще играе", коментира Алегри.

"Матиа Перин ще бъде на вратата, докато Джорджио Киелини ще почива. Имам колебания за Алекс Сандро все още. Ако той не игра, Хуан Куадрадо ще бъде вдясно, докато Жоао Кансело отляво", допълни той.

Ювентус започна с пълен актив от 15 т. Серия А и в момента се намира на върха на класирането в шампионата.

Кристиано Роналдо пък не присъства на наградите The Best на ФИФА в понеделник вечер, където бившият му съотборник Лука Модрич взе наградата за най-добър играч през сезона.