За пореден път, Масимилиано Алегри е обърнал внимание на агента си да сондира възможността да поеме Манчестър Юнайтед. Актуалният мениджър на „червените дяволи” Оле Гунар Солскяер е под голямо напрежение, след като отборът не показва задоволителни резултати, а 52-годишният Алгери е без работа, след като напусна Ювентус в края на миналия сезон след пет поредни титли в Италия.

Английският Sportsmail твърди, че откак е напусна „бианконерите” Алегри се оглежда за ново предизвикателство, което да не е на Ботуша. Вариант пред него е бил Тотнъм Хотспър, но от лондонския клуб са преценили, че по-добрият вариант пред тях е да назначат Жозе Моуриньо.

След уволнението на Унай Емери от Арсенал, се заговори мигновено за назначаване на италианеца на „Емирейтс”, но пък „топчиите” се довериха на Микел Артета.

Въпреки колебливите резултати досега, Ман Юнайтед продължава да разчита на Оле Гунар Солскяер, който след първия полуфинал от Карабао Къп срещу Манчестър Сити, загубен с 1:3, че първата част е била най-лошо изиграното полувреме от играчите му, откак той е мениджър на тима.