Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, даде своя коментар за отмяната на наказанието от първоначално отнетите 15 точки на отбора. Италианският специалист сподели още и мнението си за предстоящия сблъсък срещу Наполи от 31-ия кръг на Серия А в неделя вечер.

15 снимки

„Наполи, който е напът да спечели „Скудетото“, имаха изключителен сезон и заслужено ще станат шампиони. Ще бъде труден мач срещу силен отбор. Желаем да победим лидерите в първенството. Те са силни, доказаха го и в Италия, и в Европа. Наполи се справя много добре, те убиха конкуренцията с впечатляващ състав. От сега до края на първенството трябва да съберем колкото е възможно повече точки, защото целта ни е да играем в Шампионската лига през следващата година“, заяви Алегри.

Мачът между Ювентус и Наполи е в днешния 23 април (неделя) и започва от 21:45 българско време Малко по-рано през деня преките конкуренти на „бианконерите“ за Топ 4 излизат в своите срещи от кръга. Първо Интер гостува на Емполи от 13:30 в един от последните си опити да запази шансовете за класиране в зона Шампионска лига, а след това от 19:00 чака Милан посреща Лече на „Сан Сиро“.