Агентът на Лаутаро Мартинес - Алехандро Каманьо, говори пред TvPlay.it и се закле във вярност на Интер, като отхвърли интереса на клубове от Саудитска Арабия. Онзи ден стана ясно, че “нерадзурите“ са готови да наградят своя голмайстор и капитан с нов договор.

"Саудитска Арабия е пазар, пълен с изкушения“, призна Каманьо.

„Лаутаро е имал много предложения, но не само оттам. Когато му казвам за тези възможности, той отговаря: "Интер але, Интер". Привързаността му към феновете и клуба е пълна, поради което през лятото дори не изслуша предложенията. Твърде много му харесва да е в Милано и да носи фланелката на „нерадзурите“. Въпреки слуховете, той мисли само за това да остане тук".

Gulliver/GettyImages
33 снимки

Агентът, който вече беше в централата на Интер, за да говори за подновяването на договора на Ел Торо, обяснява: "Той е щастлив, капитан е на отбора и наскоро му се роди второ дете. Мисля, че подновяването на договора е възможно. Говорихме за това и с Интер, и с Лаутаро. Връзката с клуба е нещо важно и с ръководството сме обещали да работим за спокойствието и на двете страни. Мисля, че е важно за всички да имаме трайна връзка.

„Кога ще се осъществи договорът? Връзката с Интер е установена отдавна, работили сме заедно в продължение на много години и ще разговаряме помежду си в спокойна атмосфера. Целта е да направим щастлив един играч, който чувства голяма близост с проекта, който пък върви добре. След миналогодишния финал в Шампионската лига се надяваме, че сега ще дойде Скудетото“, заяви Каманьо.