Големите тимове в Европа се облизват за звездата на Интер Мауро Икарди и по всичко личи, че "нерадзурите" трудно ще успеят да го задържат. Поне това си личи от думите на новия агент на футболиста Федерико Пасторело. 

Импресариото в прав текст обяви, че клиентът му ще е "най-големият трансфер на следващото лято". И това веднага даде хляб на спекулациите, че напускането му е повече от сигурно. 

В последния ден на зимния трансферен прозорец се появих информации за интерес към него от Реал Мадрид, а самият той пусна загадъчно послание, което се тълкуваше като раздяла с феновете на Интер. И сега по всичко личи, че развръзката просто е отложена за лятото. 

"Питате ме какво е бъдещето на Икарди? Ще ви кажа, че той ще бъде най-големият трансфер на предстоящия трансферен прозорец", каза в прав текст Пасторело пред вестник "Туто Спорт". 

Въпреки че "нерадзурите" влязоха в поредица от осем мача без победа, Икарди продължава да блести за тях и този сезон има 18 гола в 24 мача, с което продължава да е водещият реализатор на Интер.