Тео Ернандес е най-добрият защитник в Серия А. Това твърди агентът на французина Мануел Гарсия Кулион. Представителят на бранителя отново сподели, че има засилен интерес към клиента му от редица европейски отбори.

Тео Ернандес се превърна в откритието на „росонерите“ през този сезон и не случайно в Италия го определят като най-добрият футболист на тима. Крайният защитник пристигна на „Сан Сиро“ през лятото от Реал Мадрид. До момента през сезона французинът изигра 25 двубоя за Милан, в които реализира шест гола и даде три асистенции.

Доброто му представяне веднага доведе и до сериозен интерес от големите европейски отбори. Ювентус и ПСЖ погледнаха по-сериозно към евентуален трансфер, но за момента Ернандес остава твърдо на „Сан Сиро“.

„Той е най-добрият краен защитник в Серия А. Няколко клуба се свързаха с мен. Ще видим какво ще се случи“, заяви агентът на Ернандес.

Милан плати на Реал Мадрид около 20 милиона евро за 22-годишният защитник. Според иформациите „росонерите“ няма да приемат оферта по-ниска от 50 милиона евро.