Съотборниците често създават близки приятелски отношения по между си, а друг път контактът им остава чисто професионален.

Има и такива, които "стоплят" повече от обичайното връзката по между си и техните семейства.

Ето някои от най-известните спортисти, изневерили с половинката на съотборник:

Джон Тери и Уейн Бридж

Бившият капитан на Челси Джон Тери се забърка в една от най-известните саги в спорта. В продължение на три години Тери изневерявал на съпругата си с гаджето на съотборника си Уейн Бридж - Ванеса Перонсел, която е и майка на детето на Бридж.

Пол Тери и Дейл Робъртс

Да, не се лъжете. Става дума за по-големия брат на Джон Тери - Пол Тери. Той е главен герой в не по-малко скандална история. Пол Тери преспива с годеницата на Дейл Робъртс, с когото се засичат в отбора на Ръшдън енд Даймъндс.

По-късно Дейл изпада в депресия и през 2010-а се самоубива.

Мауро Икарди и Макси Лопес

Двама аржентинци, съотборници в националния тим, но скарани с години. Икарди и Лопес дори са най-добри приятели, преди Мауро да "открадне" половинката на Макси - Уанда Нара.

Макси и Уанда тогава са съпрузи и имат три деца, но това не спира Мауро Икарди да се намеси. По-късно Икарди и Уанда Нара станаха семейство, а приятелството на футболистите бе съсипано.

Пау Гасол и Шанън Браун

По време на плейофите на сезон 2010/2011 в лагера на Лос Анджелис Лейкърс настъпва драматични събития. Слуховете сочат, че причината за колебливите игри на "езерняците" се крие във факта, че Браун е имал афера с годеницата на испанеца Силвия Лопес Кастро.

Джейсън Кид и Джим Джаксън

Двамата трябваше да са две от звездите, които да издигнат на по-високо ниво на Далас Маверикс, но през 1996-а между тях настъпва разрив. Причината - певицата Тони Бракстън.

Според слуховете певицата е отрязала Киз заради среща с Джаксън, което е развалило отношенията между баскетболистите.

ЛеБрон Джеймс и Делонте Уест

Тук ситуацията е още по-сложна, тъй като включва не жена или гадже, а майка. И то майката на ЛеБрон Глория Джеймс....

Тони Паркър и Брент Бари

По време на брака си с актрисата Ева Лонгория Тони Паркър ѝ изневерява със съпругата на Бари - Ерин. Това довежда до разпадането на брака на Тони Паркър.