Кристиано Роналдо половинката му Джорджина Родригес бяха една от звездните двойки, които приковаха вниманието по време на европейските музикални награди MTV. Блестящата церемония се проведе в неделя вечерта, а футболистът на Ювентус и неговата дама минаха по червения килим в Севиля, за да накарат всички да ахнат при вида им.

Кристиано Роналдо беше заложил на много смело облекло - червен спортен костюм, с бяла тениска, а под навитите ръкави личеше стилният му часовник.

Впечатление обаче направи и неговата половинка - Джорджина Родригес, която сложи синя рокля, впита по тялото, която ярко подчертаваше формите ѝ. Като аксесоар беше заложила на големи обеци-халки, както и на бели обувки с токчета, вероятно кореспондиращи с белите маратонки на Роналдо.

Двойката застана пред фотографите с усмивка и хванати за ръка. Те обаче не бяха на церемонията, само за да се снимат и изглеждат добре. Джорджина имаше и работа - трябваше да излезе на сцената, за да представи една от наградите.

Големият триумф по време на наградите бе за Били Айлиш. Американката си тръгна от церемонията снощи в Севиля с две награди - за най-добър нов изпълнител и за най-добра песен (за „Bad Guy“). Другите големи победители на церемонията бяха канадецът Шон Мендес, който получи наградата за най-добър изпълнител, и Тейлър Суифт, коронясана за най-добър американски изпълнител и за най-добър клип (за „Me“).