Като чуете Ибиса, първото нещо, което ви идва наум е: "много як испански остров и курорт".

Е, скоро може може да го свързвате и с футбол.

Президент на  клуба е Амадео Салво, а това е един от бившите босове на Валенсия. На курортния остров той явно е решил да впечатли с футбол. Отборът му УД Ибиса е в трета дивизия /Сегунда Б/, но вече привлече 36-годишния бивш италиански национал Марко Бориело. Милан и Рома са само два от многото отбори в кариерата на любовчията. На Ибиса му харесва. Папараци го снимаха тези дни с три топлес красавици, пада си по тънката част и живота. Но за да остане в Рая, но не само на курорт, ще му са наложи да поиграе и футбол.

Другият италиански футболен непослушник, но голям талант - Антонио Касано, като чу за трансфера, веднага изстреля: "Имам оферта от един клуб в Серия А, от друг в Серия Б и от третодивизионния испански Ибиса." Забележете, назова по име само Ибиса. 

Касано вече е играл в Испания и то не къде да е, а в Реал Мадрид. Но сега, на 36 години защо да не се пробва за кеф също там. Щом и Бориело отива...

А в третото ниво на испанския футбол, в друг отбор /Атлетико Санлукеньо/, играе друго голямо име при стрелците - Дани Гуиса, 38-годишният испански ром с минало и успехи в националния отбор.

Сегунда Б ли казахте? Или курорт?