Една от най-сексапилните половинки в италианския футбол Йована Джорджевич не иска да си тръгва от Ботуша. Нейният съпруг Филип е нападател в състава на Киево, който се бори за завръщане в Серия "А". За момента обаче "летящите магаренца" правят лош сезон и най-вероятно ще останат във второто ниво на футбола и догодина. Това кара 32-годишният сръбски футболист да се замисли за ново предизвикателство.

Информациите за негов евентуален трансфер бяха приети зле във Верона. Феновете тъжат както за голмайстора, така и за неговата изящна половинка. Хубавата Йована често може да бъде забелязана на трибуните на стадион "Маркантонио Бентегоди". Всъщност самата тя опитва да убеди мъжа си да не напуска града на Ромео и Жулиета, тъй като там се чувства перфектно.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА НА ЗАШЕМЕТЯВАЩАТА ЙОВАНА ТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏽‍♀️

A post shared by 𝙹𝚘𝚟𝚊𝚗𝚊 𝙳𝚓𝚘𝚛𝚍𝚓𝚎𝚟𝚒𝚌 (@callmelolita) on

Йована често отскача до плажовете по италианското крайбрежие . Тя не спира да провокира с "горещи" кадри в социалните мрежи. Последните й пози, в които перфектните й задни части са изложени на показ, се превърнаха в истински фурор за нейните близо половин милион последователи. Чернокосата Йована е в изключително секси бански, който разкрива формите на дупето й.
 
 
Медиите на Апенините пишат, че сръбската хубавица обожава да плува в морето и именно така поддържа стегнатата си фигура. В момента тя е принудена да се бори с вълните сама, тъй като съпругът й е ангажиран с мачовете на Киево. До края на сезона в Серия "Б" остават още три кръга, а "магаренцата" се намират на десета позиция, на три точки от зоната за плейофи.