Италия е държава, известна със своите красиви жени. А спортните предавания на Ботуша сякаш не могат да минат без присъствието в тях на сексапилни дами, които за удоволствие на мъжката аудитория говорят за спорт.

Една от тези дами е Дилета Леота. 26-годишната хубавица доби мигновена популярност в родината си, след като стана водеща на студиата за мачовете от Серия Б по телевизия Sky Sport.

Леота набързо си заслужи реномето на най-красивото създание в италианския футбол, а някои стигат и по-далеч, определяйки я за една от най-сексапилните жени в цял свят.

В последните дни обаче Леота нашумя и с неприятен за нея случай. Интернет направо експлодира, след като голи снимки на журналистката се появиха в интернет.

Фотосите са от личния телефон на Леота и най-вероятно са били предназначени за нейния годеник. Хакер обаче е успял да пробие телефона и да направи обществено достояние личните снимки на Дилета.

Ние пък ви предлагаме да се убедите в нейната красота чрез нашата галерия със снимки от профила ѝ в Инстаграм, където Леота има близо 2 милиона последователи.