Името на Франческа Чиприани със сигурност не е неизвестно на футболните феновете. Преди около година една от най-сексапилните телевизионни водещи в Италия реши да надъха националите на „скуадра адзура“, като обеща да се съблече чисто гола, ако държавният тим спечели Европейското във Франция.

Е, до това не се стигна, за жалост, на многото почитатели на Франческа, тъй като италианците не успяха да вдигнат трофея.

Повече от 12 месеца след края на шампионата на Стария континент Франческа продължава да цъфти и да омайва аудиторията. Жълтите медии на Ботуша обаче разкриват за някои неволи, които дошли до главата ѝ. След като теглила кредит за закупуване на луксозно имение, русата фурия останала без една от работите си в телевизията. Доходите ѝ спаднали, което значително я смутило, с оглед на това, че била задлъжняла към банката. Запознати казват, че Франческа крояла планове как да излезе от тази неловка ситуация. Едрогърдата дама обмисляла да увеличи бюста си с един размер. Тя вярвала, че по този начин ще съумее да си намери добре платена нова работа, която да замести старата и спокойно да продължи да изпълнява задълженията си в срок.