Не е тайна, че известната португалска звезда – Кристиано Роналдо, „има слабост” към жените с по-нисък морал. Неговата „скрита страст” са преживяванията с „нощните жрици”, които нееднократно са го „запращали” на първите страници на жълтите издания. Именно затова и редица сексскандали са свързвани с неговото име.

ГОРЕЩА ГАЛЕРИЯ С ВСИЧКИ "МИС БУМ БУМ" В ИСТОРИЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ТОЗИ ЛИНК

Добре познатият бразилски модел, телевизионен водещ и екс „Мис Бум Бум” – Андреса Ура, разкри в автобиографичната си книга – „Умирам да живея”, за нейният сексуален опит с голямата футболна звезда. Андреса не е позната само като водещ и модел, а също така ангажира и клиенти, водейки елитна проституция, като само богато хора могат да си позволят услугите ѝ

„По това време бях на 27 и споделях тялото си със стотици мъже, а може и хиляди. Превърнах тялото си в изкарващо пари нещо”, разкри Ура.

Андреса е една от най-исканите проститутки в Бразилия и бързо е „хванала окото” на Кристиано. „Бях препоръчана за него от двама футболисти, с които бях преди това. Той ми позвъня и ме запита дали наистина имам най-добрият задник в Бразилия. Уговорихме се и отидох към хотела. Когато бях в асансьора, сърцето ми започна да бие силно, защото знаех, че няколко секунди ме делят от това да се срещна с Роналдо. Когато отвори вратата на хотелската стая, той ме посрещна, усмихна се и ме покани вътре. Поговорихме нашироко какво ще се случва, след което ме сграбчи. Имахме бурен и див секс и нямах идея, че той обича така. Роналдо е много агресивен в леглото, но всичко свърши много бързо”, пише още Андреса Ура в книгата си.