Красивата италианка Джулия Коста трупа доста популярност в последните години със съдържанието, което качва в социалните мрежи, основно Инстаграм.

Чаровницата, която е родом от Милано, не е типичната инфлуенсърка, която събира погледите на последователите си само с разголени кадри, а помага в избора на различни продукти от здравен характер, тъй като самата тя работи в сферата. Изкусителната италианка е и най-добрата приятелка на бившата изгора на Стефан Ел Шаарави – Естер Джордано, която в момента пък е гадже със защитника Федерико Барба.

Самата Джулия не е отявлена фенка на футбола, въпреки че медиите на Ботуша са я свързвали на няколко пъти с различни играчи (от двата милански гранда Интер и Милан, естествено), но нищо от това, така и не бе потвърдено, а вероятно е просто художествена измислица, целяща провокация. Все пак г-ца Коста е доста популярна за дама, която не качва често разголени фотоси.

25-годишната красавица държи живота си в тайна, като най-сериозни са съмненията, че е имала кратка авантюра с популярния диджей Луиджи Мастрояни, който е и известен футболен привърженик. Това също бе отречено моментално отречено и от двамата.

ОЩЕ СНИМКИ НА УБИЙСТВЕНО КРАСИВАТА ДЖУЛИЯ - ТУК