Верона и Болоня завършиха при равенство 2:2 в мач от 37-ия кръг на Серия А. За гостите неизползвана резерва остана Валентин Антов.

Домакините стартираха отлично двубоя и откриха резултата още във 2-ата минута, когато Давиде Фараони се възползва от отличен пас и реализира в левия ъгъл.

Гостите успяха да притиснат съперника си в следващите минути и в 32-ата минута Лоренцо Де Силвестри достигна до отбита топката в наказателното поле и реализира хладнокръвно в долния ляв ъгъл.

Верона отново бе на висота в началото на второто полувреме и за втори път излезе напред в резултата. В 53-ата минута Дарко Лазович центрира отлично в наказателното поле, където Никола Калинич реализира за втори път в мрежата на гостите.

Болоня отново успя да реагира и в осем минути преди края на двубоя достигна до равенството. Родриго Паласио бе най-съобразителен в наказателното поле и красиво реализира.

Двубоят нямаше значение за нито един от двата отбора. Единствената интрига бе възможността Болоня да измести Верона от десетата позиция. След поделянето на точките домакините останаха в Топ 10 с актив от 44 точки, докато тимът на Валентин Антов е 11-и с 41.