Удинезе и Верона не успяха да се победят и завършиха наравно при резултат 1:1 в последен двубой от 20-ия кръг на италианската Серия А. И двете попадения паднаха през първата част, като първо гостите поведоха след автогол на Родриго Бекао в четвъртата, но домакините изравниха чрез Лазар Самарджич в 21-ата минута.

Изнендващо отборът от града на Ромео и Жулиета поведе още в четвъртата минута. Бето загуби топката на опасна позиция в своята половина, което позволи на капитана Дарко Лазович да отнеме и да шутира от дистанция. Защитникът Родриго Бекао скочи да блокира с глава, но вместо това така удари топката, че тя прехвърли вратаря Марко Силвестри и се спря неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата му - 0:1.

Удинезе обаче бързо се върна в двубоя и в 21-ата минута изравни резултата. Кингсли Ехизибуе беше изведен отлично по десния фланг, напредна и центрира ниско в наказателното поле, където Бето задържа много добре топката и комбинира с връхлитащия Лазар Самарджич, който прати кълбото с прецизен удар по тверата в долния десен ъгъл на Лоренцо Монтипо - 1:1.

През второто полувреме домакините бяха тези, които натиснаха и създадоха няколко добри положения, с които можеха да стигнат до пълния обрат и крайния успех, но така и не успяха да ги оползотворят и срещата завърши без победител.

По този начин Удинезе остава на седмата позиция с 29 точки, докато Верона е в опасната зона, на 18-ата позиция с 13 точки, на пет от първия тим над чертата – Специя. В следващия кръг тимът от Удине гостува на Торино, а Верона приема Лацио.