Отборите на Удинезе и Лече не се победиха, след като направиха 1:1 в мач от Серия А. За Удинезе това е пети мач без победа, а за гостите шести. 

Още във втората минута Габриел Стрефеца от състава на гостите получи фантастичен пас в наказателното поле и стреля, но уцели гредата.

Първото попадение падна в 33-ата минута и бе дело на Лоренцо Коломбо за отбора на Лече. Той трябваше само да прати топката в опразнената врата, след като рикошет заблуди стража на Удинезе. 

Гостите можеха да стигнат до второ попадение в продължението на първото полувреме, когато Антонио Гало стреля от далечна позиция, а ударът му разтресе гредата. 

Удинезе се върна в мача през 68-ата минута, когато Айзък Съсек намери Бето, който само чукна топката във вратата и изравни резултата - 1:1. В 72-ата минута пък Роберто Перейра получи страхотен шанс да стреля в наказателното поле на Лече, но прати топката високо над вратата.

Удинезе е на 7-то място в Серия А, но с мач повече, докато Лече остава на 17-то място, едно над изпадащите, но също с мач повече.