Отборите на Милан и Фиорентина завършиха 1:1 в двубой от 25-ия кръг на Серия А. И двете попадения паднаха през втората част. В 57-ата минута Анте Ребич изведе "росонерите" напред, но малко преди края на срещата Ерик Пулгар възтанови равенството след точно изпълнение на дузпа.

Първата по-добра възможност в срещата бе на сметката на домакините. Гаетано Кастровили получи подаване в наказателното поле и отправи удар към вратата на Фиорентина, но топката премина високо над напрчената греда. 

Малко след това Анте Ребич отклони прецизно центриране към вратата, но опитът му бе спрян от Бартоломей Дронговски. 

В 34-тата минута Златан Ибрахимович направи страхотен пробив и с удар в долния ляв ъгъл преодоля Дронговски, който просто нямаше шанс да реагира. Радостта на "росонерите" обаче бе кратка, тъй като след преглед с ВАР съдията отмени гола заради игра с ръка. 

До края на първата част не се случи нищо по-интересно и двата отбора се прибраха при резултат 0:0 на почивката. 

В 57-ата минута Ребич се възползва перфектно от празното пространство и шутира от границата на наказателното поле. Последва щастлив рикошет, който изпрати топката право в мрежата на Дронговски. 

В 62-рата минута Енрике Далберт получи червен картон и бе принуден да напусне терена преждевременно, оставяйки отбора си с човек по-малко. 

В 71-вата Самуел Кастийехо вкара топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада. 

Две минути по-късно Душан Влахович отправи изстрел, който обаче премина встрани от лявата греда. 

В 85-ата минута Алесио Романьоли извърши глупав фаул, с който повали съперник на тревата и подари дузпа на Фиорентина. Ерик Пулгар се нагърби с отговорността и с точно изпълнение от бялата точка възстанови равенството в срещата. 

Така Милан запази седмата си позиция, събирайки 36 точки, а Фиорентина е на 13-о място с 29 пункта.