Торино победи като гост с 2:1 сензацията в Италия Удинезе. Ранният неделен двубой в Серия А предложи много положения пред двете врати на „Дачия Арена“, но в крайна сметка „биковете“ на Иван Юрич се оказаха по-съобразителни. С победата „гранатите“ се качиха до 9-а позиция с 14 точки. Тимът от Удине остава 6-и, въпреки загубата, със своите 21 пункта.

Още в първата минута домакините можеха да стигнат до гол, но опасно центриране на Деулофеу не бе засечено от никой. В 13-ата минута Саша Лукич пък изпусна чисто положение, стреляйки на броени метри от голлинията.

Минута по-късно Торо все пак поведе чрез Ол Айна, който се възползва от пас на Алексей Миранчук и не остави шансове на Силвестри.

Отново Деулофеу бе замесен при една опасна атака на „фриуланите“, но негов удар мина покрай страничния стълб.

12 минути след като „биковете“ поведоха, отборът от Удине изравни. Давид Зима сбърка много сериозно и подари топката на Удоджи, който пък намери Деулофеу на няколко метра от вратата, а испанецът нямаше как да сбърка – 1:1.

Воденият от Андреа Сотил отбор можеше да направи обрат още до края на полувремето, но страхотна намеса на Милинкович-Савич лиши Бийол от попадение. Сърбинът направи и още едно спасяване срещу голмайстора за Удинезе Деулофеу в началото на второто полувреме.

В средата на частта пък дойде и развръзката – Неманя Радонич намери Пиетро Пелегри на скорост и младежкият национал на Италия разстреля Силвестри с удар в близкия ъгъл, за да даде преднина на своите.

В самия край на двубоя първо Карамо можеше да направи 3:1, но стреля в Силвестри, а в ответната атака Бето едва не донесе точката на „бианконерите“, но изстрелът му мина до гредата.