Монца записа пети пореден мач без загуба, след като завърши 1:1 при гостуването си на Торино. Двата отбора са с еднакъв брой точки в средата на класирането. Амалдо Санабрия откри резултата в полза на домакините в началото на второто полувреме, а резервата Джанлука Капрари изравни четири минути преди края. Българският национал Валентин Антов не влезе в игра.

Тимът на Рафаеле Паладино стартира по-активно и Патрик Чурия на два пъти тества Милинкович-Савич. В 36-ата минута Торино стигна до гол, но той бе отменен след разглеждане с ВАР поради игра с ръка на Санабрия. Вратарят на гостите Ди Грегорио се изяви с фантастично спасяване след удар на Войвода, а след това се справи и с опит отблизо на Ладзаро.

29 секунди след почивката Торо поведе след пробив на Санабрия, който навлезе навътре и прати топката в мрежата през море от крака. Постепенно Монца се оттърси от шока от ранния за втората част гол и взе инициативата. След като създадоха някои възможности, гостите изравниха в 86-ата минута след отлична комбинация, минала през Песина и Петаня, който намери Капрари.