Салернитана и Торино завършиха наравно 1:1 в мач от Серия А. "Биковете" имаха по-добрите шансове за гол, но отличните намеси на вратаря Гилермо Очоа спасиха "морските кончета" от загуба. Антонио Санабрия откри резултата в 36-ата минута, а Тони Вилена изравни в началото на втората част. 

На два пъти гредите също помогнаха на отбора на Салернитана, който прекъсна серията си от три поредни загуби. За Торино пък това бе трето последователно реми.

Торино беше господар на терена през първата част и пропусна няколко отлични възможности, като Очоа се отличи със спасявания. Мексиканският национал обаче беше преодолян в 36-ата минута, когато Санабрия засече центриране на Валентино Лазаро отдясно. 

Четири минути след подновяването на играта Тони Вилена овладя около централната зона на терена, напредна и от границата на наказателното поле матира Ваня Милинкович-Савич. 

В 72-ата минута Очоа направи поредно страхотно спасяване, след като отрази удар на Миранчук в близкия ъгъл. В 85-ата минута удар на Рикардо Родригес срещна гредата.