Собственикът на италианския Бреша, Масимо Челино, призна, че според него сезонът е приключил и не разбира защо някои продължават да говорят за футбол в подобни тежки времена. Първенството в Италия официално бе спряно до 3-ти април, но паузата най-вероятно ще бъде удължена.

"Да подновим първенството или да свърши сезонът? Вече мисля за следващия сезон. Купа на Италия, Серия А... ако Лотито (бел. ред. Клаудио Лотито – собственик на Лацио) го иска, нека го има. Той смята, че разполага с невидими играчи, нека го оставим да си вярва." 

Челино вярва, че в момента приоритет е не футболът, а здравето на хората.

"Не трябва да мислим за подновяване на първенството, а за това как да оцелеем. Ако искаме да говорим за футбол, трябва да се фокусираме върху следващия сезон. Трябва да сме реалисти, не можем да играем отново. Направо да мислим за следващата година. Някои хора все още не осъзнават какво се случва, а тези хора са по-лоши дори от вируса. Отдавна престанах да вярвам в чудеса", заяви Челино. 

"Сезонът е приключил, ако някой иска проклетата титла - да я взима. Престанете вече, точка. И не го казвам, защото сме на дъното в класирането. Там сме, защото това заслужаваме и аз съм първият, който ще го признае. Сега трябва да намалим заплатите на футболистите, да променим ТВ правата и таксите, които футболните отбори плащат. Така ще бъде по-лесно да поправим щетите."

Отборът на Бреша е закотвен на последното 20-о място в Серия А и почти сигурно изпада от елита на Италия.