Отборът на Верон постигна важна победа с 2:1 срещу състава на Бреша в двубой от 11-тия кръг на Серия А. Головете за домакините отбелязаха Еди Салседо и Матео Песина, докато почетното попадение за гостите беше дело на Марио Балотели. 

Първото полувреме премина без попадение, като и двата тима пропуснаха добри възможности, за да отбележат. Най-доброто положение беше на сметката на Балотели от гостите, след като нацели греда от пряк свободен удар. 

В началото на втората част домакините нанесоха първия удар в срещата. След изпълнение на ъглов удар най-съобразителен се оказа Салседо, който засече в топката на безпомощния Йеси Йоронен в 50-та минута. 

В 81-та минута интригата сякаш напълно беше убита в срещата. Матиас Закани напредна по левия фланк и намери Матео Песина на точката на дузпата, след което последния намери долния ляв ъгъл на вратата на гостите за втори път, удвоявайки аванса на Верона. 

Само 5 минути по-късно обаче Марио Балотели напомни за класата си. След контраатака Ромуло пусна пас към Балотели, който от около 25 метра намери горния ляв ъгъл на вратата на Верона, за да върне надеждите на гостите. Все пак до нов гол така и не се стигна в срещата и така беше оформен крайният резултат 2:1. 

По този начин Верона събра 15 пункта след 11 мача и заема престижното 9-то място като новак. Бреша, от своя страна, остана на 18-то място с едва 7 точки от 11 срещи.

Ето и всички резултати от изиграните в 16:00 мачове в неделната програма на Серия А: 

Лече - Сасуоло 2:2 

Дженоа - Удинезе 1:3