Двама привърженика на Ливърпул заплатиха 220 евро, които отидоха „право в канала”. Причината е, че дуото е пристигнало в Гент за мача на любимия им отбор, който пребори Генк на 158 километра разстояние с 4:1. Приятелите пристигнали в Белгия за мача, но спрели в Гент. Огромната грешка е била установена едва 30 минути преди старта на дуела. Те заплатили 150 евро за влак и други 70, които са били заделени за пропуските за мача, за да го гледат по телевизора.

фенове на Ливърпул

източник: twitter.com

Двамата останали в ирландски пъб в западно разположения белгийски град, а успехът с 4:1 навярно малко е снело от тъгата. Фенове на Наполи също бяха объркали двата града, след като сбъркаха местоположението с двата почти еднакво назоваващи се града.

Веднага щом от Гент разбраха за случката, побързаха чрез своя Twitter-акаунт да информират феновете на европейския шампион, че са добре дошли на „Гелмако Арена” за мача на отбора срещу Волфсбург от Лига Европа. Постфактум от Гент поканиха феновете с VIP-покани да гледат мача срещу Генк – през януари.