Торино навакса два гола пасив и надделя над гостуващия Сасуоло с 3:2 в отложена среща от 24-ия кръг на италианското футболно първенство. С първия си домакински успех за сезона възпитаниците на Давиде Никола събраха 23 точки и се измъкнаха от зоната на изпадащите, като вече заемат 17-ото място в класирането.

Сасуоло, който има само една победа в последните си пет мача в Сериа "А", остана осми с 39 точки. Гостите започнаха отлично мача и още в шестата минута Доменико Берарди откри след асистенция с глава на Франческо Капуто.

Торино заигра по-активно, но Роландо Мандрагора, Томас Ринкон и Лянко направиха пропуски. В 38-ата минута отново Берарди удвои аванса на с удар от наказателното поле след асистенция на Джереми Троян.

Домакините продължи да действа по-активно и след почивката и в 77-ата минута резервата Симоне Дзадза изравни. Той се възползва от лошо нареждане в защитата на съперника и след извеждащ пас с глава от Антонио Санабрия вкара с удар от десетина метра. В 86-ата минута Мандрагора изравни. Той направи добавка отблизо, след като вратарят Андреа Консили изби удар от дистанция.

В следващата атака Педро Обианг можеше да даде нов аванс на Сасуоло с удар от упор, но Салваторе Сиригу направи изключително спасяване. В добавеното време Дзадза донесе успеха на Торино с глава след центриране от ляво на Кристиан Асналди.