Сасуоло победи по много драматичен начин Кремонезе с 3:2 в двубой от 25-тия кръг на италианската Серия А. Домакините поведоха с два чисти гола чрез Арманд Лориент в 26-ата и Давиде Фратези в 41-ата минута. Кремонезе обаче се върна в мача с две попадения на Сирил Десерс в 62-ата и 83-ата минута, но Недим Байрами донесе победата на „неровердите“ с гол в добавеното време.

Домакините от Реджо Емилиа поведоха с 2:0 още до почивката. В 26-ата минута Арманд Лориент изпълни отлично пряк свободен удар и не остави никакви шансове на стража на Кремонезе Марко Карнезеки.

Четири минути преди края на първото полувреме Сасуоло нанесе втори удар. Арманд Лориент отново взе дейно участие в гола, като получи топката в наказателното поле и подаде с пета на Давиде Фратези, който се завъртя и отбеляза с прецизен удар за 2:0.

Второто полувреме обаче бе коренно различно. В 62-рата минута Мартин Ерлич направи груба грешка в защита и влезлият на полувремето Сирил Десерс от Кремонезе се озова очи в очи с Андреа Консили, като намали на 2:1.

В 83-ата минута гостите изравниха. Отново белгиецът Десерс се озова в наказателното поле, излъга вратаря на Сасуоло и чукна топката в мрежата за 2:2.

Сасуоло обаче взе трите точки в добавеното време. Във втората минута на даденото от съдията 6-минутно продължение направилият отличен мач тази вечер Арманд Лориент намери резервата Недим Байрами, който намери топката с десния крак от ждроб и отбеляза страхотно попадение за крайното 3:2.

С драматичния си успех Сасуоло постигна втора поредна победа и вече е на 13-о място в класирането. За Кремонезе пък това бе 13 последователен мач без победа далеч от дома и тимът остава на дъното в таблицата, с равни точки с последния Сампдория. В следващия кръг „неровердите“ гостуват на Рома, докато Кремонезе пътува до Флоренция за среща с местния Фиорентина.