Отборът на Дженоа допусна домакинска загуба с 1:2 от тима на Сасуоло в мач от 35-ия кръг на италианската Серия А. Джакомо Распадори откри в 14-ата, а Доменико Берарди удвои в 66-ата минута. Давиде Дзапакоста пък вкара почетното за „грифоните“.

Резултатът бе открит в 14-ата минута, когато Джакомо Распадори се разписа, но от Дженоа настояваха за нарушение при отнемането на топката, откъдето тръгна акцията за попадението. Главният рефер и колегите му от ВАР обаче прецениха, че такова не е имало и голът остана.

В 28-ата минута домакините изравниха чрез Миха Зайц, но този път беше маркиран фал на футболист на Дженоа секунди по-рано и попадението не беше зачетено.

Сериозна грешка на отбраната на домакините в 66-ата позволи на Доменико Берарди да удвои преднината на Сасуоло.

Дженоа намали в 85-ата чрез Давиде Дзапакоста, а в последните секунди отново той шутира много опасно и беше близо до втори гол.

След тази загуба Дженоа остава на 5 точки от зоната на изпадащите, но са с двубой повече от Беневенто, който е първи под чертата. Сасуоло записаха пета победа в последните си шест двубоя и дори изпревариха Рома на седмата позиция. „Вълците“ обаче са с мач по-малко.