Отборът на Сасуоло надви Ювентус с 4:2 в мач от 5-ия кръг на Серия А. Така "бианконерите" допуснаха първа загуба от началото на сезона. 


В 12-ата минута резултатът бе открит в полза на Сасуоло. Арманд Льорианте достигна до топката и стреля лошо към средата на вратата, все пак Войчех Шчесни допусна комична грешка и кълбото се озова в мрежата му.

Ювентус изравни в 21-ата минута, след като Матиас Вина си вкара автогол при опит да избие центриране.

Осем минути след това Мануел Локатели стигна до отбита топка и стреля от далечно разстояние. Ударът му обаче мина встрани от десния страничен стълб.

В 41-ата минута домакините отново поведоха. Матеуш Енрике намери Доменико Берарди, който стреля от ръба на наказателното и даде нов аванс на Сасуоло.

Минута преди края на първото полувреме Руан Тресолди сякаш игра с ръка в собственото си наказателно, но съдията остави играта да продължи. Все пак след това Андреа Коломбо бе привикан да разгледа положението. Той обаче не отсъди дузпа. 

В 59-ата минута Андреа Коломбо бе привикан от ВАР да разгледа потенциален червен картон за Доменико Берарди от Сасуоло. Все пак реферът запази първоначалното си решение от жълт картон. 

Четири минути по-късно именно Берарди изведе Арманд Льорианте, който обаче шутира високо над напречната греда.

В 65-ата минута Душан Влахович бе близо до това да изравни, но ударът му мина на сантиметри от целта.

Все пак "бианконерите" стигнаха до равенството в 78-ата минута. Федерико Киеза получи от Фаджоли и успя да преодолее Алесио Караньо.

Радостта на гостите продължи кратко, тъй като в 82-ата минута Андреа Пинамонти стигна до отбита топка в наказателното и стреля с глава, пращайки кълбото в мрежата на Ювентус за 3:2.

Дълбоко в продълженията Сасуоло стигна до четвърти гол, след като Федерико Гати си отбеляза автогол. Той получи пас от Шчесни, а след това бе притиснат от противников играч и върна назад, само че вратарят все още не бе заел позицията си и така Гати прати топката в опразнената врата.