Сасуоло и Торино направиха 1:1 в среща от 24-ия кръг на италианската Серия А. Головете вкараха двамата нападатели Андреа Пинамонти и Дуван Сапата.

Мачът на „Мапей“ започна по страхотен начин. Домакините поведоха още в 6-ата минута, когато Маркус Педерсен направи прехвърлящо подаване, с което намери Андреа Пинамонти в наказателното поле, където италианецът от десетина метра  прати топката в мрежата на торинци.

Отговорът на торинци бе светкавичен и само четири минути по-късно те възстановиха равенството. Никола Влашич намери в коридор Раул Беланова, който центрира към връхлитащия на висока скорост Дуван Сапата, а колумбиецът засече от движение и вкара за 1:1.

До почивката „биковете“ имаха множество шансове за гол, но не успяха да ги реализира. „Неровердите“ също имаха положения, макар и не толкова на брой като Торо.

През второто полувреме нещата не се промениха и интересните положения не липсваха. В последните минути по-активни бяха играчите на Сасуоло, като сериозни пропуски направиха Арман Лауриенте и Грегоар Дефрел.

 В класирането Торино се намира в златната среда на 10-ото място, докато съперниците им от Сасуоло имат само две точки аванс пред първия в зоната на изпадащите Верона.