Президентът на Фиорентина Роко Комисо изрази отвращението си от решенията на реферите при загубата с 0:3 от шампиона Ювентус. Шефът на Ла Виола смята, че не реферите трябва да решават изхода от мачовете, след като се разгневи на отсъждането за втората дузпа на торници.

„Тук съм от шест месеца и никога не съм говорил за реферите, но сега ще кажа, че те не са хората, които да трябва да решават мачовете”, каза Комисо пред DAZN.

„Отвратен съм. Добре – първата дузпа е факт, но втората няма нищичко. Съдиите трябва да оставят играчите да работят на терена и да не влияят на мачовете. Ювентус има огромни пари и не е нужно да им се помага допълнително. Наистина отвращението от това, което видях днес, е голямо. Но така беше и срещу Дженоа, след това с Интер..”, продължи той.

„Никога не съм говорил така, но нека Ювентус покаже на терена, че е по-голям от нас и да не им се помага. Момчетата са деморализирани, тъжни. Чувствам се и аз зле за тях – просто не беше дузпа. Те са много силен отбор, но не им помагайте – не помагайте и на нас. В три поредни мача има грешни решения за нас, а реферите не гледат и ВАР”, завърши тирадата си Роко Комисо.