Кротоне спечели важен успех над Торино с 4:2 в мач от 26-ия кръг на Серия А.

Домакините стартираха агресивно срещата и упражниха натиск. Това даде резултат в 26-ата минута, когато Кристиан Ансалди игра с ръка в наказателното си поле и Кротоне получи дузпа. Зад топката застана Сими и с изстрел в средата откри резултата.

Гостите успяха да реагират в следватище минути и в заключителната част от първото полувреме Роландо Мандрагора възстанови равенството с плътен изстрел в средата на вратата.

Кротоне излезе пределно мотивиран в началото на второто полувреме и в 54-ата минута отново Сими бе в прегръдките на своите съотборници, след като реализира красиво попадение в десния ъгъл.

В 80-ата минута домакините покачиха преднината си с попадение на Аркадиуш Реца, който реализира с плътен изстрел в левия ъгъл.

Четири минути по-късно Арналдо Санабриа намали резултата за „биковете“, реализирайки в горния ляв ъгъл.

Крайният резултат бе оформен дълбоко в добавеното време, когато Адам Унас направи самостоятелен пробив и с прецизен удар преодоля Славаторе Сиригу. Малко преди това Томас Ринкон от гостите бе изгонен, след като получи втори жълт картон.

Въпреки постигнатия успех Кротоне остана на дъното в Серия А с актив от 15 точки, но засили кризата в Торино, след като „биковете“ са 18-и с пет по-малко.