В Италия продължават да нищят причините за раздялата между футболната легенда Франческо Тоти и съпругата му Илари Блази.

„Кориере дела сера“ излиза с нова версия, според която виновна за разрива на отношенията им е телевизионната водеща, пише Telegraph.bg.

ВИЖТЕ НАШАТА ГАЛЕРИЯ!

Клюката гласи, че майката на три деца има връзка с личния си треньор Кристиано Йовино. Мачото е с тяло на Аполон, множество татуировки и изкусителни руси къдрици, като освен фитнес гуру е и инфлуенсър, който не спира между Рим и Милано. Той се познава с Блази от година и половина.

9 снимки

Чувствата на световния шампион към съпругата му охладняват и той все по-често започва да прекарва времето си с Боки, която прилича изключително много на Блази, но е със 7 г. по-млада от нея. Едва през пролетта Илари разкрива, че в живота на Франческо има друга жена, след като наема частен детектив да го следи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

На Апенините предполагат, че когато бившият футболист намира съобщенията в телефона на жена си, водещата единствено е флиртувала с мускулестия красавец. Сега обаче не се изключва връзка между двамата, като според някои издания Йовино придружава 41-годишната римлянка в планинските й преходи из Доломитите.

Фитнес инструкторът обаче е известен като голям плейбой, като сред любовните му завоевания са моделът Джулия де Лелис и Зоуи Кристофори, която  в момента е със защитника на Милан Тео Ернандес.