Наполи победи гостуващия Удинезе с 2:1 в среща от 34-ия кръг на футболното първенство на Италия и се върна на шестото място в класирането. Гостите откриха резултата в 22-ата минута след гол на Родриго де Паул.

Възпитаниците на Дженаро Гатузо обаче стигнаха до пълен обрат. В 31-ата минута Аркадиуш Милик, а в добавеното време на мача резервата Матео Политано донесе победата на тима. Наполи се върна на шестото място в класирането с 56 точки, колкото има и Милан на седмата позиция. Удинезе заема 16-о място.

В друга среща Фиорентина спечели срещу Торино с 2:0 след автогол на Лянко във 2-ата минута и попадение на Патрик Кутроне в 75-ата минута.

Бреша победи СПАЛ с 2:1 в битката между последните два отбора в класирането. Гостите официално станаха първият изпадащ от италианския елит този сезон, тъй като вече нямат и теоритични шансове за спасение четири кръга преди края на кампанията. СПАЛ откри резултата в 42-ата минута, когато се разписа Брайън Дабо. В 69-ата минута домакините изравниха чрез Яромир Змръхал.

Играчите на Бреша можеха да направят и пълен обрат в 72-ата минута, когато Алфредо Донарума се разписа с глава, но голът бе отменен заради засада. В третата минута на добавеното време Змръхал вкара за крайното 2:1.
Дженоа спечели срещу Лече с 2:1. Победното попадение за домакините беше автогол на Габриел, а преди това Марко Манкосу пропусна дузпа. Домакините поведоха в 7-ата минута с гол на Антонио Санабрия.

В самия край на полувремето съдията отсъди дузпа за Лече за нарушение на вратаря Матия Перин. С изпълнението се нагърби Манкосу, който стреля високо над вратата.

Mанкосу се реваншира в 60-ата минута, когато засече центриране от левия фланг и с глава изравни. Развръзката настъпи в 81-ата минута, когато удар на Филип Ягиело срещна гредата, а след това топката се отби от тялото на плонжиралия вратар Габриел и влезе във вратата.