Отборите на Торино и Наполи завършиха при резултат 0:0 в предпоследен мач от 7-мия кръг на италианската Серия А. И двата отбора имаха своите шансове, но до попадение в Торино така и не се стигна. 

През първата част по-доброто начало беше за състава на неаполитанците. В 28-та минута Дрийс Мертенс излезе на виста позиция, но ударът му с първо докосване беше слаб и не успя да затрудни сериозно Салваторе Сиригу. 

В самият край на частта добър шанс се откри и пред "биковете". Кристиан Ансалди успя да достиген до избита топката на границата на наказателното поле на Наполи и изстреля добър шут към вратата на Алекс Мерет, но стражът се справи добре и изби в корнер. 

Началото на второто полувреме принадлежеше на момчетата на Валтер Мадзари. В 49-та минута Томас Ринкон се извиси след ново центриране от корнер, но Мерет отново беше на правилното място, за да се намеси подобаващо. 

Няколко минути торинци си мислеха, че са повели с 1:0, но в крайна сметка попадението на Аднреа белоти беше отменено заради засада. В 56-та минута шанс се откри и пред Армандо Ицо, но той не уцели рамките на вратата. 

В 69-та минута се откри и първият истински шанс за полувреме за Наполи. Фернандо Йоренте се извиси след центриране, но ударът му премина на сантиметри над вратата на домакините. На другата врата пък Кристиян Ансалди пропусна също след изпълнение с глава. В крайна сметка двубоят завърши при резултат 0:0. 

По този начин Наполи остана едва на 4-та позиция, на цели 5 точки от лидера Интер, който има и мач по-малко. Торино пък остана 9-ти с 10 точки.