Футболистът на Каляри Марко Рог заяви, че тайната за доброто представяне на отбора е в непримиримия дух, който демонстрират всички. Вчера "сардинци" за пореден път от началото на сезона осъществиха обрат, макар и частичен. Футболистите на Роландо Маран изоставаха с 0:2 при гостуването си на Сасуоло, но отново намериха начин да не загубят двубоя и срещата завърши 2:2. При резултат 2:1 за домакините Доменико Берарди пропусна дузпа за Сасуоло. Ето какво заяви хърватинът за моментното състояние на Каляри и представянето на тима от началото на сезона.

„Ние никога не се предаваме, показахме го и срещу Сасуоло. Не е лесно да изоставаш с два гола и след това да достигнеш до равенството. На полувремето мениджърът ни каза да останем спокойни и да опитаме да обърнем нещата в наша полза и ние успяхме. Чувствам се фантастично в Каляри, намерих своето място в отбора и съм доволен от играта си. Колективът е много сплутен, задружен и тук всички сме едно семейство“.

Каляри се подготвя за много важна среща през уикенда, като тимът от остров Сардиния се изправя срещу Лацио. Разликата между двата тима е само 4 точки и двубоят е от много важно значение и за двата отбора.

Автор: Делян Калинков