Лече и Болоня направиха 1:1 в 14-ия кръг на италианската Серия А. Госитте поведоха в 68-ата минута, но след точно изпълнена дузпа в 100-ата домакините изравниха.

Със спечелената точка „рособлу“ се изкачи на пето място във временното класиране с 22 точки, а Лече е на 13-о място с 16 пункта.

Мачът започна равностойно, като първото по-чисто положение бе на сметката на „джалоросите“ в 31-ата минута, когато Жоан Гонсалес засече с глава, а топката премина покрай левия страничен стълб.

В 68-ата минута Болоня получи правото да изпълни пряк свободен удар. Харамалампос Ликоянис се нае с изпълнението и завъртя топката в горния ляв ъгъл за 0:1.

След рикошет в наказателното поле на Лече в 76-ата минута, Люис Фъргюсън шутира от близко разстояние, но покрай вратата.

В 79-ата минута от Лече имаха претенции за дузпа, тъй като футболист на гостите игра с ръка, но главният съдия направи знак, че играта трябва да продължи.

В деветата минута на добавеното време на мача Лече получи правото да изпълни дузпа. Роберто Пиколи се нае с изпълнението и преодоля Лукаш Скорупски за 1:1.